Over Sara Kee

Sara

Sara op motor

sara aan het werk

sara-lantaarnpaalklein.jpg

Ik kan me nauwelijks voorstellen dat deze foto’s meer vertellen dan alle woorden die ik op deze website aan mezelf heb geweid. Maar voor wie wil is het een extra. Ik ben Sara, geboren in 1984, filosoof van aard, maar nog bezig om daar in af te studeren. Ondertussen probeer ik een beetje van het leven te genieten. Af en toe ga ik op reis, liftend, op de motor, lopend als het moet. In Latijns-Amerika heb ik heel wat voetstappen liggen en babbel ik in alle dialecten mee. Sinds enige tijd is mijn aandacht verschoven naar India en doe ik aan mediteren, yoga en zen. Verlichting heb ik nog niet bereikt, maar het schijnt elk moment te kunnen gebeuren.

Inmiddels is het een ingesleten ritueel geworden om elke week mijn hoofd te breken over de te schrijven column. Wat overigens niet per se betekent dat er werkelijk geschreven wordt. Sinds de zomer van 2007 houden Freek Vielen en ik onze avonturen bij op het internet. Eerst op freekvielen.nl. ‘Aparte naam’ zeiden mensen die ik er naar verwees meestal. Dus dat werd na een jaar De Vrijdag.

Schrijven heb ik verder geoefend in ‘de Aegis’  en voor ‘De Groene Amsterdammer’ en natuurlijk produceer ik voor mijn studie ook regelmatig papers, voornamelijk over taalfilosofie en ethiek.

Kan je er geen genoeg van krijgen, kijk dan ook eens op www.sarakee.nl


TV Gids